21.09.2022

Meniul Office, pentru cei ocupați, dar conștienți de importanța unui stil de viață sănătos

Prin meniurile LifeBox am încercat să dovedim că alimentația bazată pe preparate sănătoase nu înseamnă condamnarea la o dietă severă sau o paletă monotonă de gusturi. Meniul Office este adresat celor pentru care cea mai prețioasă resursă este timpul și surprinde nu doar prin savoare și diversitate, ci și prin flexibilitatea pe care o oferim clienților.

Zilele aglomerate fac parte din firescul activității celor care lucrează la birou, iar prima consecință a unui program încărcat este neglijarea obiceiurilor sănătoase. Fie că aleg clasicele snacks-uri, savurate printre picături, sau că se abat pe la fast-food, în drumul către casă, cei mai mulți dintre angajați simt nevoia unei schimbări din punctul de vedere al nutriției. Task-urile care dau agenda peste cap și mail-urile sosite în avalanșă sunt cea mai sigură rețetă pentru ca până și cei mai echilibrați dintre antreprenori sau dintre angajații din marile companii, care au un stil de viață activ, să cadă pradă tentațiilor nocive. 

Cu o masă și două gustări pe zi, meniul Office are rețete care nu se repetă timp de 28 de zile, meniul fiind conceput de un medic nutriționist și preparat sub îndrumarea lui chef Alex Cîrțu. 

Marele câștig pe care îl aduce meniul Office este acela că ai garanția că poți mânca sănătos în fiecare zi, indiferent de programul tău, fără să mai sari peste mese. Preparatele nu sunt doar echilibrate caloric, ci gătite la cuptor convectomat, din ingrediente locale de calitate și fără prăjire sau conservanți adăugați. 

LifeBox îți aduce în fiecare zi meniuri bogate în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți. Cele zece tipuri de meniuri, echilibrate nutrițional și gustoase, sunt pasul decisiv către o siluetă de invidiat, obținută printr-un regim de viață echilibrat și armonios. Cu trei mese și două gustări LifeBox oferă un nivel caloric cuprins între 1000 și 2500 kcal prin meniurile Optim, Veggie-Fish, Veggie, Pork-Free, Lactose-Free; 4 mese cu un nivel caloric între 1500kcal și 3000kcal prin meniul Sport; 3 mese prin varianta Keto și 4 opțiuni diferite prin meniul out of the box - Comfort. Livrate gratuit acasă sau la birou, meniurile ce vin direct la ușa clienților înseamnă mai mult timp pentru lucrurile care contează. 

Meniul Office, pentru cei ocupați, dar conștienți de importanța unui stil de viață sănătos

Citeste si...

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

ECHILIBRUL ÎNTRE ALIMENTAȚIE ȘI SUPLIMENTE

A venit vremea să discutăm și despre echilibru. Echilibrul dintre alimentație și suplimentele nutritive. Până să găsim echilibrul dintre acești 2 factori esențiali pentru un stil de viață sănătos, vă invit să vedem ce ar însemna  pe scurt o...

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Ce trebuie sa stii despre Meniul Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi , Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70 - 80% grăsimi sănătoase , 15 - 25% proteine și aproximativ 5%...

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Concurs Carucior Posh Baby- Leclerc & Regulament

Super mămici și tătici din comunitatea LifeBox, împreună cu Posh Baby Brands v-am pregătit un concurs pe "4 roți" pentru cei mai mici "piloți"! Ce trebuie să faci: plasează o comandă pe lifebox.ro, orice meniu...