Optim

1000, 1500, 2000, 2500 kcal

Vegan

1000, 1500, 2000, 2500 kcal

Veggie+Fish

1000, 1500, 2000, 2500 kcal

Sport

1500, 2000, 2500, 3000 kcal

Kids

1000, 1500 kcal

OptimBox

OptimBox

OptimBox se adresează celor care decid să lupte pentru forma pe care și-o doresc alegând un stil de viață sănătos cu ajutorul unui meniu variat. OptimBox conține toate categoriile de alimente precum carne, lactate, cereale integrale, leguminoase, legume, fructe, nuci și semințe.

Meniul este disponibil cu următoarele variante calorice: 𝟏𝟎𝟎𝟎 / 𝟏𝟓𝟎𝟎 / 𝟐𝟎𝟎𝟎 / 𝟐𝟓𝟎𝟎 𝐤𝐜𝐚𝐥

Meniu saptamanal

VeganBox

VeganBox

Programul este adaptat nevoilor clientului Vegan.

VeganBox se bazează pe cinci grupe de produse alimentare: cereale integrale, leguminoase, legume, fructe, nuci și semințe. Toate produsele de origine animală au fost excluse din meniu: carne, pește, ouă, produse lactate, precum și miere.

Meniul este disponibil cu urmatoarele variante calorice: 𝟏𝟎𝟎𝟎 / 𝟏𝟓𝟎𝟎 / 𝟐𝟎𝟎𝟎 / 𝟐𝟓𝟎𝟎 𝐤𝐜𝐚𝐥

Meniu saptamanal

Veggie-Fish Box

Veggie-Fish Box

Dacă vrei echilibrul între legume și pește, noi l-am găsit și vrem să îl împărțim cu tine. Îți completăm meniul specific vegetarian, cu nutrienți din lactate și pește. Varietatea meselor din acest meniu îți garantează o experiență culinară delicioasă și perfect balansată. Meniul conține 3-4 mese cu pește pe săptămână, acesta fiind numărul de mese recomandat de către medici.

 Meniul este disponibil cu urmatoarele variante calorice: 𝟏𝟎𝟎𝟎 / 𝟏𝟓𝟎𝟎 / 𝟐𝟎𝟎𝟎 / 𝟐𝟓𝟎𝟎 𝐤𝐜𝐚𝐥

Meniu saptamanal

SportBox

SportBox

Stretching, genuflexiuni, ridicări la piept, tracțiuni sau exerciții cardio. Toate fac parte din viața ta și pentru toate ai nevoie de energie și masă musculară. Meniul sportiv se diferențiează de celelalte meniuri, prin 5 mese mari care asigură nivelul optim de proteine pe zi pentru ca tu să poți să te focusezi doar pe obiectivele tale. Te ajutăm să mănânci mereu sănătos și să ai mai mult timp pentru tine!

Meniul este disponibil cu următoarele variante calorice: 𝟏𝟓𝟎𝟎 / 𝟐𝟎𝟎𝟎 / 𝟐𝟓𝟎𝟎 / 𝟑𝟎𝟎𝟎 𝐤𝐜𝐚𝐥

Meniu saptamanal

Keto

Keto

Scăzut în carbohidrați și proteină, însă cu un procent ridicat de grăsimi, Meniul Keto a fost dezvoltat în urma solicitărilor primite. Conține 3 mese pe zi compuse din 70% grăsimi, 25% proteine și doar 5% carbohidrați.

Înainte de alegerea acestui tip de meniu, dar și pe parcursul abonamentului vă recomandăm să vă documentați sau să apelați la părerea unui medic specialist.

Află mai multe informații despre dieta ketogenica aici.

Alege una dintre cele două opțiuni disponibile ale Meniului Keto:
Standard Keto (65-90g proteina): potrivit pentru femei sau persoane cu un stil de viață sedentar
Activ Keto (90-120g proteina): potrivit pentru barbați sau persoane cu un stil de viață activ

Meniu saptamanal