Meniu: SportBox

Meniu saptamana 23- 29 Iulie

Meniul poate suferi modificari!

luni

Ecler cu crema de branza , somon fume si struguri

File de somon la cuptor cu orz si legume, sos de rosii

Mancare de vita, orez basmati cu curry si legume

Curcan sous vide ,mancare de fasole verde si hrisca, salata de sfecla

marti

Fulgi de ovaz, hrisca, iaurt, fructe si ciocolata neagra

Pulpa de pui (French Trim) si penne integrale cu vinete, dovlecei si rosii uscate, ruccola

Frigarui de berbecut orez rosu si goji

Hummus cu carne tocata de vita, rosii cu patrunjel

miercuri

Quiche cu somon afumat, spanac, rosii uscate si ceapa verde, salata mixta cu rosii cherry si gulie

Fasole bretona cu kebab oriental de vita si salata de ardei copt

File de dorada cu baby carotte, broccoli, mazare

Inner file cu sos de mustar si piure de cartofi dulci

joi

Frittata cu trufe, gorgonzola si chives, paine si rosii cherry

Salata cu muschi de vita, anghinare, rosii uscate, hrisca

Bulgur cu ciuperci, brocolli si rosii cherry si pulpa de curcan sous vide, condimentat cu verdeturi, salata sfecla

Chiftelute de pui, arpacas cu legume si salata de fenicul, ardei multicolor, rosii cherry

vineri

Tortilla cu omleta, ardei capia, baby spinach si salata de morcovi si apio

Mancare de mazare cu pui si mamaliguta cu tarate

Pulpa de porc la cuptor cu broccoli

File de biban cu sos de rosii si legume coapte

sambata

Rulada carne si ciuperci cu rosii cherry, masline

Fasole batuta orientala cu fasii de vita si crackers

Lasagna Bolognese cu mix de salata si rosii cherry

Orez negru cu legume si pui, rosii cherry si masline

duminica

Cartofi dulci copti, branza de vaci, sparanghel, rosii cherry, mix salata si dressing

Muschiulet de porc grill cu dovlecei umpluti cu orez si legume, sos de rosii

Piept de pui stir fry cu chiftelute de legume cu muguri de pin, salata de rosii si busuioc si ardei multicolor

Pulpe de pui dezosate cu garnitura de quinoa si legume, ardei copt



GRUPE DE ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate; 2. Crustacee si produse derivate; 3. Oua si produse derivate; 4. Peste si produse derivate; 5. Arahide si produse derivate; 6. Soia si produse derivate; 7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); 8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate; 9. Telina si produse derivate; 10. Mustar si produse derivate; 11. Seminte de susan si produse derivate; 12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; 13. Lupin si produse derivate; 14. Moluste si produse derivate.
Produsele noastre contin acesti alergeni sau urme de alergeni. In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii online.




INAPOI