Meniu: Veggie-Fish Box

Meniu saptamana 21 - 27 Ianuarie

Meniul poate suferi modificari!

luni

Spread din năut cu spanac și busuioc, mozzarella cu roșii cherry,pâine integrală

Bulgur cu perle de brânză, iaurt și miere, merișoare cu migdale și scorțișoară

Orez brun cu legume și edamame

Supă cremă de dovlecei cu crackers integral

File de dorada cu pesto verdi, piure din cartofi dulci cu lămâie, sautee din varză de Bruxelles

marti

Baton energizant cu migdale, goji și fulgi de ovăz, pastă de banane cu avocado și pudră de roșcove, amestec de fructe

Chec cu roșii uscate și măsline, piure de conopidă cu spanac, fulgi de migdale la cuptor

Tofu marinat în verdeață, la grill,servit cu fusili integrale cu sos de ciuperci amestec

Salată de vinete cu chives și ardei gras, crackers integral

Salată de legume cu brânză Horezu,caju si dressing balsamic

miercuri

Frittata cu legume cu crackers, brânză dulce cu mărar, roșii cherry cu frunze de salată

Budincă de chia și fistic, compot de vișine

Tocăniță de legume , hrișcă cu măsline și zucchini

Linte roșie zdrobită cu ulei de trufe, sfeclă roșie cu caju

Somon file cu dovlecei și ardei la cuptor, sos de muștar

joi

"Wrap" din lipie cu brânză cottage și arpagic verde, salată de crudități și ouă de prepeliță

Pandișpan de ciocolată cu dovleac plăcintar, piure de mere cu goji

Mâncare de cartofi cu plante aromatice, sautee de ciuperci amestec și măsline

Minestrone, pâine integrală

Falafel și sos tahini cu lămâie, "stir fry" din varză cu legume și semințe de susan

vineri

Orez cu lapte, scorțișoară si smochine uscate, fructe cu mentă și miere

Pastă de linte cu roșii uscate, crackers integrali

File de cod cu sos de legume, mei cu curcuma, broccoli la abur

Telemea de vacă cu oregano și migdale, amestec de crudități

Dovlecei la cuptor cu cimbru și usturoi, piure de morcovi

sambata

Frittata cu dovlecei si cascaval, rosii cherry si pâine integrală

Prăjitură de mere și sos caramel

Conopidă piure cu semințe de dovleac, mâncare de linte cu baby morcovi

Hummus cu spanac, crudități

Tocănită de legume, baton de polenta cu ulei de trufe

duminica

Unt de arahide cu fulgi de hrișcă și ovăz, fructe amestec și iaurt cu semințe de susan

Supă cremă de legume cu semințe de dovleac, crackers

Quinoa cu legume și mange tout

Pandișpan cu stafide și gem de zmeură

Ghiveci de legume cu cartofi dulci



GRUPE DE ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate; 2. Crustacee si produse derivate; 3. Oua si produse derivate; 4. Peste si produse derivate; 5. Arahide si produse derivate; 6. Soia si produse derivate; 7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); 8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate; 9. Telina si produse derivate; 10. Mustar si produse derivate; 11. Seminte de susan si produse derivate; 12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; 13. Lupin si produse derivate; 14. Moluste si produse derivate.
Produsele noastre contin acesti alergeni sau urme de alergeni. In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii online.




INAPOI