Meniu: VeganBox

Meniu saptamana 21 - 27 Ianuarie

Meniul poate suferi modificari!

luni

Spread din năut cu spanac și busuioc, tofu cu roșii cherry,pâine integrală

Bulgur cu tofu și miere, merișoare cu migdale și scorțișoară

Orez brun cu legume și edamame

Supă cremă de dovlecei cu crackers integral

Piure din cartofi dulci cu lămâie, sautee din varză de Bruxelles, ciuperci 'king oyster'

marti

Baton energizant cu migdale, goji și fulgi de ovăz, pastă de banane cu avocado și pudră de roșcove, amestec de fructe

Chec cu roșii uscate și măsline, piure de conopidă cu spanac, fulgi de migdale la cuptor

Tofu marinat în verdeață, la grill,servit cu fusili integrale cu sos de ciuperci amestec

Salată de vinete cu chives și ardei gras, crackers integral

Salată de legume, caju si dressing balsamic

miercuri

Pastă de mazăre cu spanac, pâine integrală, salată de roșii cherry cu măsline

Budincă de chia cu fistic și lapte de cocos, compot de vișine

Tocăniță de legume , hrișcă cu măsline și zucchini

Linte roșie zdrobită cu ulei de trufe, sfeclă roșie cu caju

joi

"Wrap" din lipie cu pastă de avocado și tofu, salată de crudități

Pandișpan cu căpșuni, piure de mere cu goji și nucă pecan

Mâncare de cartofi cu plante aromatice, sautee de ciuperci amestec și măsline

Minestrone, pâine integrală

Falafel și sos tahini cu lămâie, "stir fry" din varză cu legume și semințe de susan

vineri

Orez cu lapte de cocos și smochine, amestec de fructe cu mentă și miere

Pastă de linte cu roșii uscate, crackers integrali

Mei cu curcuma și năut, broccoli la abur în sos de legume

Salată de zacuscă cu pâine integrală

Dovlecei la cuptor cu cimbru și usturoi, piure de morcovi

sambata

Spread de mazăre cu avocado și spanac, roșii cherry și crackers

Chec cu roșcove și scorțișoară, piure de mere

Conopidă piure cu semințe de dovleac, mâncare de linte cu baby morcovi

Hummus cu spanac, crudități

Tocănită de legume, baton de polenta cu ulei de trufe

duminica

Unt de arahide cu fulgi de hrișcă și ovăz, fructe și lapte de cocos cu psyllium

Supă cremă de legume cu semințe de dovleac, crackers

Quinoa cu legume și mange tout

Pandișpan cu stafide și gem de zmeură

Ghiveci de legume cu cartofi dulci



GRUPE DE ALERGENI

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI DIN 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate; 2. Crustacee si produse derivate; 3. Oua si produse derivate; 4. Peste si produse derivate; 5. Arahide si produse derivate; 6. Soia si produse derivate; 7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza); 8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate; 9. Telina si produse derivate; 10. Mustar si produse derivate; 11. Seminte de susan si produse derivate; 12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru; 13. Lupin si produse derivate; 14. Moluste si produse derivate.
Produsele noastre contin acesti alergeni sau urme de alergeni. In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii online.




INAPOI