LifeTea

Ceaiurile infuzate la rece (sau COLD BREW TEA) se prepara asemanator cu cele infuzate la cald, ceea ce difera fiind timpul si temperatura de infuzare. Un timp de infuzare mai indelungat permite obtinerea unui alt profil aromatic al ceaiului. Metoda infuzarii la rece se poate folosi pentru orice tip de ceai, rezultatul fiind un ceai fin, de un dulce natural, aromat, bogat in vitamina C si antioxidanti.

Prin metoda infuzarii la rece:
- se diminiueaza cantitatea de teina prezenta in unele sortimente de ceai
- se reduce astringenta si amarul specific unor sortimente de ceai, imbunatatindu-i aroma
- se conserva intregul “potential” nutritional al plantei/plantelor
- se reduce cantitatea de indulcitori, ceaiul fiind mai dulce in mod natural
- ceaiul este mai bogat in vitamina C si antioxidanti
- ceaiul este la fel de hidratant ca APA

Fiecare sortiment de ceai contine:
Pudra bio din frunze de stevie: este o alternativa naturala la zahar, fara procesare chimica sau alte produse daunatoare adaugate. Stevia este un indulcitor natural cu zero calorii si zero indice glicemic. Studiile si cercetarile au demonstrat ca stevia poate stabiliza nivelul zaharului din sange, creste rezistenta la insulina si chiar ajuta la producerea de insulina prin efectul sau benefic asupra sanatatii pancreasului, scade absorbtia de glucoza in sange si inhiba candidozele – o infectie microbiala care este favorizata de zahar.

Ganoderma (sau Reishi): este un energizant eficient, stimuleaza sistemul imunitar, ajuta sistemul circulator si contine una dintre cele mai mari concentratii de antioxidanti dintre toate alimentele. Consumata impreuna cu vitamina C, organismul asimileaza mai bine ingredientele active din aceasta.

Apa purificata: reduce expunerea accidentala la toxine, deoarece este supusa mai multor procese de filtrare. Apa trece printr-o tehnologie care filtreaza substantele nocive, ajuta la eliminarea depunerilor periculoase de minerale sau agenti patogeni. Prin calitatea sa, apa purificata contribuie la o buna hidratare a organismului.

Ceaiul este disponibil doar impreuna cu unul dintre cele 6 meniuri, fiind prestabilit si diferit de luni pana vineri.


Variantele LifeTea