About the Box

Lifebox, pledoarie pentru un stil de viata sanatos

Indiferent daca esti iubitor de carne sau peste, vegetarian, amator de miscare sau sportiv de performanta, LifeBox iti ofera un meniu variat, bogat in proteine, vitamine, minerale si antioxidanti. Iti propunem aici o noua abordare a conceptului de “viata sanatoasa”, constienti fiind de importanta unor alegeri alimentare corecte, dar si de rolul complex, nutritional-afectiv, pe care-l ocupa hrana in viata de zi cu zi a fiecaruia.

LifeBox te ajuta sa ai un comportament alimentar corect printr-un set complet de trei mese si doua gustari, bogate in antioxidanti. Acestea iti vor oferi, dincolo de energie, buna-dispozitie si pofta de viata - faimosul “joie de vivre” mediteranean. Adauga la toate acestea o imunitate optima si o silueta de invidiat si propunerea noastra iti va parea de-a dreptul irezistibila.

Pornind de la un comportament alimentar corect, “Lifebox” vorbeste despre viata sub toate aspectele ei si are ca finalitate, dincolo de meniurile, gustoase si sanatoase, un anume fel în care învatam sa traim: echilibrat si armonios.

Aici vei gasi nu doar un site pe care poti comanda mâncare sanatoasa, ci o adevarata pledoarie pentru un stil de viata sanatos.

 

Medicul nutritionist

Bine ati venit! Numele meu este Anamaria Iulian si sunt medic primar,  specializat in nutritie comportamentala si tratamentul obezitatii infantile, psiholog clinician si psihoterapeut,  de copil, cuplu si familie.

Totodata sunt membru fondator si coordonatorul Centrului de Excelenta in Profilaxia si Tratamentul Obezitatii Infantile, cu experienta in tratamentul dietetic al pacientilor cu boli metabolice grave cum ar fi: obezitatea, in special obezitatea infantila, diabetul zaharat, neoplazii si boli degenerative.

Anul acesta am organizat cea de-a 40-a  Editie a Taberelor de Nutritie si Dezvoltare Personala, adresata copiilor cu probleme de greutate (suprapondere si obezitate) si in general, tuturor copiilor care vor sa se familarizeze cu un stil de viata sanatos.

Am raspuns invitatiei LifeBox deoarece de aproape 20 de ani este o provocare pentru mine sa transform " o dieta " intr-un Stil de Viata Sanatos, din care sa faca parte un comportament alimentar corect, aprehensiunea pentru miscarea de orice fel si echilibrul intre ceea ce gandim, simtim si facem.

Pornind de la un comportament alimentar corect, “Lifebox” vorbeste despre viata sub toate aspectele ei si are ca finalitate, dincolo de meniurile, gustoase si sanatoase, un anume fel în care învatam sa traim: echilibrat si armonios.

 

Cum functioneaza Lifebox?

Plasezi comanda

pana in ora 14:00 pentru livrare ziua urmatoare

Selectezi meniul

perioada abonamentului, nivelul caloric dorit si ora de livrare!

Verifici email-ul

de confirmare, cu informatii esentiale despre abonament

Astepti curierul

in intervalul ales de tine, intre orele
06:00 - 10:00

Lasa-ne feedback

pentru ca noi sa-ti oferim servicii mai bune