About the Box

Lifebox, pledoarie pentru un stil de viata sanatos

Indiferent daca esti iubitor de carne sau peste, vegetarian, amator de miscare sau sportiv de performanta, LifeBox iti ofera un meniu variat, bogat in proteine, vitamine, minerale si antioxidanti. Iti propunem aici o noua abordare a conceptului de “viata sanatoasa”, constienti fiind de importanta unor alegeri alimentare corecte, dar si de rolul complex, nutritional-afectiv, pe care-l ocupa hrana in viata de zi cu zi a fiecaruia.

LifeBox te ajuta sa ai un comportament alimentar corect printr-un set complet de trei mese si doua gustari, bogate in antioxidanti. Acestea iti vor oferi, dincolo de energie, buna-dispozitie si pofta de viata - faimosul “joie de vivre” mediteranean. Adauga la toate acestea o imunitate optima si o silueta de invidiat si propunerea noastra iti va parea de-a dreptul irezistibila.

Pornind de la un comportament alimentar corect, “Lifebox” vorbeste despre viata sub toate aspectele ei si are ca finalitate, dincolo de meniurile, gustoase si sanatoase, un anume fel în care învatam sa traim: echilibrat si armonios.

Aici vei gasi nu doar un site pe care poti comanda mâncare sanatoasa, ci o adevarata pledoarie pentru un stil de viata sanatos.

 

Medicul nutritionist

Buna! Sunt Dr. Anamaria Iulian, specializata in nutritie comportamentala si tratamentul obezitatii infantile, medic primar, psiholog clinician si psihoterapeut pediatric, de cuplu si familie.

Totodata sunt membru fondator si coordonatorul Centrului de Excelenta in Profilaxia si Tratamentul Obezitatii Infantile, cu experienta in tratamentul dietetic al pacientilor cu boli metabolice grave cum ar fi: obezitatea, in special obezitatea infantila, diabetul zaharat, neoplazii si boli degenerative.

Anul acesta am organizat cea de-a 25-a Tabara de Nutritie si Dezvoltare personala, adresata copiilor cu probleme de greutate (suprapondere si obezitate).

M-am alaturat echipei LifeBox cu promisiunea de a schimba o dieta intr-un stil de viata sanatos.

 

Alex Cirtu, bucatar

Salut! Sunt Alex “Teacher” Cirtu, am 30 de ani si sunt un bucatar profesionist, cu peste cinci ani de experienta. Ascensiunea mea in acest domeniu a inceput odata cu participarea la prima editie romaneasca a celui mai popular concurs de gatit din lume, Masterchef. In prezent, sunt protagonistul emisiunilor online de gatit “Culinar Show”. Inainte de a-mi descoperi pasiunea pentru bucatarie, am fost cadru didactic al uneia din cele mai prestigioase scoli ale Europei de Est, British School of Bucharest.

In toti acesti ani am avut ocazia sa gatesc atat pentru vedete autohtone, cat si pentru personalitati la nivel international, dar experienta de a gati pentru Familia Regala a fost de departe cea mai provocatoare.

Prin proiectul Lifebox abordam un aspect definitoriu al bucatariei, al carui scop principal este sa transpuna clientul in mijlocul unei experiente culinare autentice. Fii partenerul nostru într-o calatorie culinara, unde-ti vom rasfata toate simturile si unde vei descoperi echilibrul unui lifestyle sanatos.

 

Cum functioneaza?

Meniuri adaptate stilului tau de viata cu numarul de calorii pe care ti-l doresti

Comenzile se plasează online cu 48 ore înainte de ziua de livrare!

Primesti meniul complet pentru intreaga zi, in intervalul orar 06:00 - 10:00, la birou sau acasa

Bucura-te de mai multa energie si de silueta dorita